Sisteme de monitorizare gps auto, monitorizare flotă!

Email :

office@ifsec.ro

Constructii

SOLUTII DE GPS TRACKING IN CONSTRUCŢII

Oferim clientilor nostri cel mai performant sistem GPS tracking

ROMGPS: oferim cele mai performante solutii de GPS tracking – tracker GPS auto si personal din Romania pentru firmele din domeniul constructiilor!

  Firmele de construcţii au operaţiuni complexe pentru deschiderea, deservirea, operarea sau închiderea unui şantier. Sunt adevărate provocări pentru şefii de şantier operaţiunile de alocare a resurselor umane, a utilajelor care adesea deservesc mai multe şantiere, aprovizionarea şantierelor cu materiale, trasportul deşeurilor de pe şantier, respectarea fazelor intermediare de predare şi a termenului de execuţie solicitat de beneficiarii constructiilor.

  Toate aceste operaţiuni sunt generatoare de costuri însemnate, iar un management eficient al acestor surse de cost poate face diferenţa între profit şi pierdere. Dintre acestea, costurile asociate vehiculelor şi utilajelor sunt cele mai împovărâtoare (salariile şoferilor, combustibilul, asigurările, întreţinerea şi reparaţiile). Dacă se mai consideră şi pierderile inevitabile din furtul de carburant, cursele clandestine şi timpii morţi pe şantier, situaţia devine destul de îngrijorătoare pentru managementul firmelor de construcţii.